De bibliotheek doet voor jou nooit echt de boeken toe!

De dienstverlening van je bibliotheek in coronatijden.

In deze uitzonderlijke coronatijden is onze mini-bib aan de Guillaume Stassartlaan 2 sinds woensdag 28 oktober niet meer vrij toegankelijk voor publiek. Ook onze geplande activiteiten zijn geannuleerd.

Hoe kunnen wij je toch nog aan leesvoer helpen?

Afbeelding Muntpunt corona

Met onze take-away dienst: je maakt gebruik van ons online aanvraagformulier en geeft aan welke titels we voor je uit de rekken kunnen halen. Je kan ook je leesvoorkeur doorgeven (genre, schrijvers, …) en we maken een boekenpakket klaar. We bevestigen je afspraak en je komt de bestelling afhalen op woensdag, vrijdag of zaterdag.

Onze afhaaluren:

woensdag: 12u-18u

vrijdag: 12u-16u

zaterdag: 10-14u

Je gebruikt liever geen online bestelformulier en komt langs op één van de afhaaldagen. Je wacht dan aan de deur terwijl wij je aanvragen uit de rekken halen en onmiddellijk uitlenen.

Met Bib aan huis, onze dienstverlening aan huis. Dit is een dienst voor alle inwoners van Anderlecht die zich niet kunnen verplaatsen naar de bibliotheek. Dit kan als je (tijdelijk) slecht te been bent of bijvoorbeeld omdat je zelf of jouw gezin in quarantaine moeten.

Wil je als vrijwilliger inwoners van onze gemeente helpen met onze Bib aan huis dienstverlening? Laat het ons weten!

Wat met boetes en de vervaldatum van mijn uitleningen?

Wij hebben alles wat je al hebt uitgeleend verlengd tot woensdag 9 december. Tot die datum zal je dus geen boetes krijgen.

Contacteer ons via 02/523 85 14 of bibliotheek@anderlecht.brussels met je vragen.

Zorg goed voor jezelf en voor de anderen.