Livre audio
Néerlandais

Fantasia : kijk- en luisterboek

Geronimo Stilton (auteur), Jan Meng (narrateur)

Fantasia : kijk- en luisterboek

Dans la série:
Public cible:
6-8 ans et plus
Luisterversie van het volledige verhaal van Fantasia. Het bijbehorende boek geeft allerlei weetjes en informatie over het rijk Fantasia.
Sujet
Muizen
Extra subject
avontuur, luisterboeken, Leesvlot
Titre
Fantasia : kijk- en luisterboek
Auteur
Geronimo Stilton
Narrateur
Jan Meng
Langue
Néerlandais
Langue originale
Italien
Titre original
Nel regno della Fantasia
Éditeur
Amsterdam: Rubinstein, 2011 | Autres éditions
3 cd's + boek ([68] p.)
Note
Bevat 8 kras- en ruikpagina's
ISBN
9789047611981

Plusieurs formats:

Commentaires

Fantasia: kijk- en luisterboek is in feite niets anders dan een afgeleide van Geronimo Stiltons populaire boek Fantasia. Het enige verschil is dat het volledige verhaal nu voorgelezen wordt op drie cd’s. De cover, vormgeving, krasplaten, informatiepagina’s en gouden glitterelementen werden volledig behouden.
Geronimo komt via een magisch muziekdoosje terecht in zeven verschillende rijken: dat van de heksen, zeemeerminnen, draken, aardmannetjes, kabouters, reuzen en feeën. Prulletje Prulschrijver is tijdens zijn bezoek de officiële gids; hun doel is de feeënkoningin te bevrijden. Onderweg komen ze allerlei vreemde figuren tegen: de regenboogdraak, een huiskameleon, de kabouterkoning, prinses Drakelijntje… Deze bonte stoet zal Geronimo helpen om zijn doel te bereiken.
Het boek bestaat enerzijds uit enkele informatiepagina’s en anderzijds uit een opbergvak met de drie cd’s erin.
De informatiepagina’s zijn opgebouwd volgens een vast stramien. Eerst krijgt de…Lire la suite
Kijk- en luisterboek van het zeer populaire eerste deel uit de reeks ‘Fantasia’ van de ‘schrijvende muis’ Geronimo Stilton. Geronimo gaat op reis door zeven fantasielanden, o.a. het rijk van de kabouters, de zeemeerminnen en de reuzen. Zijn opdracht is het bevrijden van de feeënkoningin. Het verhaal wordt voorgelezen door Jan Meng op drie cd's. De stemmen van de personages worden door hem krachtig aangezet, daarna gaat hij langzaam terug naar zijn eigen stem. Dit is voor kinderen prettig om naar te luisteren. Deze uitgave bevat alleen de ‘weetjespagina’s’ uit het oorspronkelijke boek*, die daar steeds aan het begin van ieder hoofdstuk staan. Ook de acht kras-en-ruikpagina’s zijn overgenomen, met geuren van o.a draken en heksen, en de boodschappen in geheimschrift. De opbouw is steeds hetzelfde: allereerst wordt algemene informatie gegeven over het betreffende rijk en de bewoners, daarna volgt een plattegrond van het gebied en tot slot volgen enkele specifieke gegevens. Onlangs versche…Lire la suite

À propos de Geronimo Stilton

CC BY-SA 3.0 - Image by Dinkley

Geronimo Stilton est une série italienne de livres et de bandes dessinées pour enfants. Le héros de cette série en est l'auteur fictif, le véritable auteur étant Elisabetta Dami.

La série est publiée en français par les éditions Albin Michel Jeunesse pour les livres et par les éditions Origo et Glénat pour les bandes dessinées,. La version originale est produite par Edizioni Piemme de Milan. Cette série est destinée aux enfants de 8 à 12 ans.

Le personnage principal, Geronimo Stilton, est une extravagante souris parlante qui vit à Sourisia, capitale de l'île des Souris. Il est aussi président de l'Écho du rongeur.

La série a également été adaptée en dessin animé.

Personnages

Famille Stilton

Geronimo Stilton
Le rédacteur en chef de L'Écho du rongeurEn lire plus sur Wikipedia

Suggestions