Livre
Néerlandais

Een duistere waarschuwing

Chris Colfer (auteur), Brandon Dorman (dessinateur), Sabine Mutsaers (traducteur)
Dans la série:
Public cible:
9-11 ans et plus
Koen gaat op een missie door Europa om een tweehonderd jaar oude code te kraken. Alexandra probeert de volgende Goede Fee te worden. Wanneer tekenen wijzen op een ramp voor Het Verborgen Land, moeten de twee hun krachten bundelen met vrienden én vijanden. Met zwart-witillustraties. Vanaf ca. 9 jaar.
Titre
Een duistere waarschuwing
Auteur
Chris Colfer
Dessinateur
Brandon Dorman
Traducteur
Sabine Mutsaers
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
A grimm warning
Éditeur
Amsterdam: Fontaine Uitgevers, copyright 2023
491 p.
ISBN
9789464042344 (paperback)

Commentaires

Een spannend sprookjesavontuur over de tweeling Alexandra en Koen. Koen ontdekt een mysterieuze aanwijzing achtergelaten door de gebroeders Grimm en gaat op een missie door Europa om een tweehonderd jaar oude code te kraken. Hij doet dit met de hulp van een klasgenoot en de bizarre Moeder Gans. Ondertussen traint Alexandra om de volgende Goed Fee te worden, maar haar pogingen om wensen in vervulling te laten gaan lopen niet zoals gepland. Wanneer tekenen wijzen op een ramp voor Het verborgen land, bundelen Koen en Alexandra hun krachten met vrienden en vijanden voor een strijd die hun leven voor altijd zal veranderen. Vlot en met humor geschreven. Met enkele zwart-witillustraties. Vanaf ca. 9 jaar. Chris Colfer (1990) is bekend van zijn rol als Kurt Hummel in Glee. Hij heeft wereldwijd al 8,5 miljoen van zijn boeken verkocht. Voor de serie 'Land of Stories' werd hij in 2015 genomineerd in de categorie best author voor de Shorty Awards. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Het verb…Lire la suite

À propos de Chris Colfer

CC BY-SA 2.0 - Image by Ana Rivas

Chris Colfer est un acteur, scénariste et écrivain américain né le 27 mai 1990 à Clovis (Californie).

Connu pour son rôle de Kurt Hummel dans la série musicale Glee (2009-2015), il est également l'auteur de la série littéraire à succès Le Pays des contes (The Land of Stories).

Biographie

Jeunesse

Christopher Paul Colfer naît et grandit à Clovis, il est le fils de Karyn Boling, infirmière, et de Timothy (dit Tim) Colfer, agent d'entretien.

Il chante dès son plus jeune âge à la chorale de l'église de Clovis, mais il dira plus tard avoir détesté cette expérience car il était rangé avec les ténors alors qu'il est un contre-ténor : il devait donc chanter avec une voix plus grave que sa voix naturelle.

Sa petite sœur étant atteinte d'une forme sévère d'épilepsi…En lire plus sur Wikipedia