Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Een prinsheerlijk feest

Thea Stilton (auteur), Chiara Balleello (illustrator), Barbara Pellizzari (illustrator)
Topford krijgt bezoek van uitwisselingsstudenten Bradley en Irving met wie de Thea Sisters een Walviseiland festival besluiten te organiseren. Maar wie is deze Bradley eigenlijk. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.
Titel
Een prinsheerlijk feest
Auteur
Thea Stilton
Illustrator
Chiara Balleello Barbara Pellizzari Francesco Castelli
Vertaler
Pauline Akkerhuis
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
Gran ballo con il principe
Editie
1
Uitgever
Amsterdam: De Wakkere Muis, 2014
118 p. : ill.
ISBN
9789085922711 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Besprekingen

Vijf muizenvriendinnen, allemaal afkomstig uit een ander werelddeel, studeren aan het Topford College op Walviseiland en willen net als Thea Stilton (zus van Geronimo) journalist worden. Dit keer krijgt Topford bezoek van uitwisselingsstudenten Bradley en Irving met wie de Thea Sisters en de andere leerlingen een Walviseiland festival besluiten te organiseren. Iedereen gaat aan de slag met de voorbereidingen van hun optreden, zonder te weten dat het optreden van de band gesaboteerd wordt en Bradley eigenlijk een prins is. Dertiende deel uit de serie 'Thea Sisters: Het leven op Topford'*. Eenvoudig, chronologisch verteld, spannend verhaal opgebouwd uit 21 korte hoofdstukken. De tekst is uitgevoerd in de inmiddels bekende uitbundige lay-out met tekeningen en tekst in verschillende lettertypen en kleuren. Omslag en binnenwerk zijn full colour uitgevoerd. Toegankelijk boek dat vooral meisjes aan zal spreken. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Over Thea Stilton

Thea Stilton is een personage uit de televisieserie en boekenreeks Geronimo Stilton.

Thea is de jongere zus van Geronimo. Ze is journalist en fotograaf van De Wakkere Muis en is tevens schrijfster. Thea Stilton heeft op het Topford College (Walviseiland, behoort tot Muizeneiland) gezeten en geeft hier nu ook les.

Zie ook

  • Lijst van boeken van Thea Stilton
Lees verder op Wikipedia