Boek
Nederlands

Het K-boek : krachtiger voor, tijdens en na kanker

Sabine De Vos (auteur)
+1
Het K-boek : krachtiger voor, tijdens en na kanker
×
Het K-boek : krachtiger voor, tijdens en na kanker Het K-boek : krachtiger voor, tijdens en na kanker

Het K-boek : krachtiger voor, tijdens en na kanker

Voorlichting voor patiënten over uiteenlopende vormen van kanker, met adviezen om de genezing te bevorderen, afgewisseld met persoonlijke ervaringen van patiënten.
Titel
Het K-boek : krachtiger voor, tijdens en na kanker
Auteur
Sabine De Vos
Taal
Nederlands
Uitgever
Tielt: Lannoo, 2018
255 p. : ill.
ISBN
9789401451154 (paperback)

Besprekingen

De Vlaamse schrijfster, tevens politica en presentratrice, kreeg zelf twee keer kanker en schreef daarom dit boek dat ze zelf had willen krijgen toen ze kanker had. Bijna iedereen wordt in zijn leven geconfronteerd met kanker bij zichzelf of bij iemand in de omgeving. Door meer kennis kun je meer mentale kracht opbouwen en er beter mee om gaan. Wat kun je doen om kanker te voorkomen of ervan te genezen? Hoe kun je je niet machteloos voelen? Veel kankers zijn gelukkig goed te genezen. Het boek is een leidraad die hoop biedt en is zeer positief geschreven. Ook aandacht voor de partner en de omgeving. Mooie uitleg over de behandelingen en alternatieven. Een boek dat hulp en hoop biedt. Tussendoor verhalen en tips van patiënten. Kanker bij kinderen komt niet aan de orde, maar verder is het boek zeer volledig. Ook voor Nederland.

Over Sabine De Vos

Sabine De Vos (Lochristi, 20 juli 1967) is een Belgische presentatrice, politica en schrijfster.

Biografie

De Vos woonde tot ze vier jaar oud was in Lochristi. Daar baatten haar ouders een slagerij uit. Daarna verhuisde ze naar Sint-Amandsberg. Haar middelbare school sleet ze op drie verschillende scholen om uiteindelijk te eindigen op de school waar ze het liefst zat: het Koninklijk Atheneum Voskenslaan in Gent. Sabine studeerde moderne talen.

Aan de universiteit studeerde De Vos Oosterse Filologie. Ze studeerde uiteindelijk met onderscheiding af als Japanoloog met een thesis over overzeese prostituees. Later volgde nog een Postgraduaat Taalbeheersing en Bedrijf met meer economie, boekhouden en recht. Tijdens haar studies werkte ze als hostess en model.

In 1997 werd haar eerste zoon geboren. Een jaar later beviel De Vos van haar tweede zoon. Ze woont nu in Sint-Martens-Latem. In september 2006 trad ze in het huwel…Lees verder op Wikipedia