Boek
Nederlands

Ik eet zo graag : met nog meer groenten. 2

Pascale Naessens (auteur)
+1
Ik eet zo graag : met nog meer groenten. 2
×
Ik eet zo graag : met nog meer groenten. 2 Ik eet zo graag : met nog meer groenten. 2

Ik eet zo graag : met nog meer groenten. 2

Uiteenlopende recepten en wetenschappelijke inzichten over voeding. Met gerechten die binnen een vegetarisch, veganistisch of keto-dieet passen.
Titel
Ik eet zo graag : met nog meer groenten. 2
Auteur
Pascale Naessens
Taal
Nederlands
Uitgever
Tielt: Lannoo, 2022
224 p. : ill.
ISBN
9789401485197 (hardback)

Besprekingen

Een kookboek van Pascale Naessens met eenvoudige recepten voor vegetarische, veganistische en vleesgerechten. Ook biedt het boek recepten die in een keto-dieet passen. Daarnaast deelt de auteur algemene tips en wetenschappelijke inzichten rond voeding. In toegankelijke stijl geschreven. Met sfeer- en eetfoto’s in kleur. Pascale Naessens (Eeklo, 1950) is schrijver, kok, presentatrice en model.

Over Pascale Naessens

Pascale (Marie-Jeanne G.A.J.) Naessens (Eeklo, 4 juni 1969) is een voormalig Vlaams fotomodel, presentatrice en auteur van verschillende kookboeken. Anno 2020 is ze de best verkopende auteur in Vlaanderen. Toen VTM startte, kort voor haar twintigste verjaardag, werd ze bekend als omroepster. Dit beroep bleef ze tot 2006 vervullen. Hierna begon ze een carrière als presentatrice en televisiekokkin.

Biografie

Pascale Naessens en haar broer, televisiemaker -en presentator Désiré Naessens, groeiden op in het Oost-Vlaamse Eeklo. Haar vader Denis Naessens had een groothandel in bier. Ze begon haar carrière als fotomodel. Van 1992 tot 2006 was ze presentatrice en omroepster bij VTM. Ze presenteerde er de woonmagazines Huis en Thuis, Picco Bello, TV-Makelaar, TV-Dokter en Red Mijn Huis. Samen met haar echtgenoot, reporter Paul Jambers, zeilde ze de wereld rond en ontvingen ze bekende Vlamingen op hun zeilboot voor Met Jambers onder Zeil…Lees verder op Wikipedia