Boek
Engels

Come sundown

Nora Roberts (auteur)
De hechte familie Bodine heeft een luxe vakantiepark in Montana en alle familieleden wonen en werken op dit terrein waar ooit een tante verdween en nu een familievriend terugkeert.
Titel
Come sundown
Auteur
Nora Roberts
Taal
Engels
Editie
2017
Uitgever
London: Piatkus Books, 2017
ISBN
9780349410906

Andere talen:

Besprekingen

Familiesage waarin liefde, spanning en moord worden gecombineerd. De hechte familie Bodine heeft een luxe vakantiepark in Montana en alle familieleden wonen en werken op het eigen terrein. Dochter Bodine Longbow, de manager van het park, is erg druk met haar dagelijkse werkzaamheden en met haar ontluikende liefde voor jeugdliefde Callen Skinner. De broers van Bodine begeven zich ook op het liefdespad. Dan worden twee vrouwen vermoord maar blijft onduidelijk door wie. Tussen de bedrijven door gaat het verhaal steeds even terug in de tijd voor het gruwelijke en trieste verhaal over de langgeleden verdwenen tante Alice. Aan het eind van het boek worden de verschillende verhaallijnen vrij plotseling maar toch niet verrassend bij elkaar gebracht en afgerond met een epiloog. Niet onaardig boek dat de lezer wel achterlaat met de vraag waarom de moorden onderdeel zijn van het verhaal als er nauwelijks onderzoek naar wordt gedaan. Ze zijn duidelijk bijzaak. Dan had een uitgewerkte verhaallijn …Lees verder

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bestseller 60

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)