Dvd
Frans

Les barons

Nabil Ben Yadir (regisseur), Nader Boussandel (acteur), Mourade Zeguendi (acteur)

Les barons

Nabil Ben Yadir (regisseur), Nader Boussandel (acteur), Mourade Zeguendi (acteur)
Taal
Frans
Uitgever
Cinéart, [jaar van uitgave niet vastgesteld]
1 dvd-video + bonus-cd
Oorspr. opname
2009
Speelduur
106 min.
Aantekening
Frans gesproken Ondertiteling: Nederlands, Engels Bonus-cd bevat de originele soundtrack van de film
EAN
5414939041280
mooov

Over Nabil Ben Yadir

Nabil Ben Yadir (Brussel, 24 februari 1979) is een Belgisch filmregisseur, scenarioschrijver en acteur.

Biografie

Nabil Ben Yadir werd in 1979 geboren in het hôpital St-Jean. Op 23 oktober 1996 had Nabil een ongeluk waardoor hij het gehoor aan zijn linkerkant verloor. In juni 1998 behaalde hij zijn diploma Elektromechanica. Bijna tien jaar later, op 19 mei 2008 begon de eerste filmdag van Les Barons, zijn langspeelfilmdebuut als regisseur, die in november 2009 de eerste maal vertoond werd.

Filmografie

Als regisseur en (co-)scenarioschrijver

  • 2018: Patser
  • 2017: Dode hoek
  • 2013: La Marche
  • 2009: Les Barons
  • 2005: Sortie de Clown (kortfilm)

Lees verder op Wikipedia