Dvd
Nederlands

Het paard van Sinterklaas

Mischa Kamp (regisseur), Tamara Bos (naar het werk van), Johan Hoogewijs (componist)

Het paard van Sinterklaas

Mischa Kamp (regisseur), Tamara Bos (naar het werk van), Johan Hoogewijs (componist)
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar, Vanaf 6-8 jaar
Titel
Het paard van Sinterklaas
Regisseur
Mischa Kamp
Naar het werk van
Tamara Bos
Componist
Johan Hoogewijs
Acteur
Ebbie Tam Jan Decleir Betty Schuurman Anneke Blok Aaron Wan Hanyi Han
Taal
Nederlands
Uitgever
Video Film Express, 2011 | Andere uitgaves
1 dvd-video
Oorspr. opname
2005
Speelduur
ca. 90 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
8713053017155 8718868087164

Over Mischa Kamp

Mischa Kamp (Rotterdam, 7 augustus 1970) is een Nederlandse filmregisseuse. Kamp is bij het grote publiek vooral bekend van het regisseren van de films als Het paard van Sinterklaas, Tony 10 en Sing Song.

Filmografie

  • 2019 Kapsalon Romy
  • 2017 Sing Song
  • 2014 Jongens
  • 2012 Van God Los (aflevering: Bitch Fight)
  • 2012 Tony 10
  • 2010 LelleBelle
  • 2008 Vanwege de Vis
  • 2008 De fuik
  • 2007 Waar is het paard van Sinterklaas?
  • 2007 Adriaan
  • 2006 Naked
  • 2006 Bloot: Seks
  • 2005 Het paard van Sinterklaas
  • 2004 Zwijnen
  • 2002 De sluikrups
  • 1996 Mijn moeder heeft ook een pistool
  • 1996 Waskracht!

Externe link

  • (en) ┬áMischa Kamp in de Internet Movie Database
Lees verder op Wikipedia