Boek
Nederlands

De ijzerbelofte

Julie Kagawa (auteur), Selma Soester (vertaler)
+1
De ijzerbelofte
×
De ijzerbelofte De ijzerbelofte
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Genre:
Als de schemering neerdaalt op alle rijken van de fae, kunnen Meghan en haar vrienden nog maar één ding doen om de wereld te redden: op zoek naar de Nachtmerriekoning. Vanaf ca. 15 jaar.
Extra onderwerp
Tips voor jongeren
Titel
De ijzerbelofte
Auteur
Julie Kagawa
Vertaler
Selma Soester
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The iron vow
Uitgever
Amsterdam: HarperCollins, 2023
446 p.
ISBN
9789402712384 (paperback)

Besprekingen

Het slotdeel van de YA-fantasyserie: 'The Iron Fey: Evenfall-trilogie'. Wanneer de schemering neerdaalt op alle rijken van de fae, kunnen Meghan en haar vrienden nog maar één ding doen om de wereld te redden: ze moeten op zoek naar de Nachtmerriekoning in een angstaanjagende wereld, waarin nachtmerries ronddwalen en magie nauwelijks nog voorkomt. Hun krachten nemen langzaam af en de zoektocht wordt steeds hopelozer. De geheimen die ze ontdekken over Schemertij, de Nachtmerriekoning én over zichzelf laten hun wereld op haar grondvesten schudden. Beeldend, meeslepend en op serieuze toon geschreven. Vanaf ca. 15 jaar . Julie Kagawa is een bekende Amerikaanse schrijver. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven.

Over Julie Kagawa

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Rhododendrites

Julie Kagawa (Sacramento (Californië), 12 oktober 1982) is een Amerikaans schrijfster. Ze schrijft boeken in de categorie Young Adult.

Ze schreef onder meer de Iron Fey-serie (Nederlands: IJzerfae). De originele serie bevat vier boeken: The Iron King (De IJzerkoning), The Iron Daughter (De IJzerprinses), The Iron Queen (De IJzerkoningin) en The Iron Knight (De IJzerprins).

Bibliografie

Lees verder op Wikipedia