Grote letter
Nederlands

Kiezen of delen

Jill Mansell (auteur)
Een jonge vrouw brengt noodgedwongen de nacht door met een aantrekkelijke man en ontmoet hem een poosje later opnieuw.
Titel
Kiezen of delen
Auteur
Jill Mansell
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Nadia knows best
Uitgever
Abcoude: Grote Letter Bibliotheek, 2005
2 dl.
ISBN
90-364-2302-3

Besprekingen

Het verhaal gaat over een gezin met 3 zussen, hun vader en diens moeder. Ze moeten allemaal keuzes maken in hun relatie. Nadia twijfelt tussen haar werkgever en haar ex. Haar zus Clare is erg egoïstisch en heeft problemen als ze zelf wordt afgewezen. De vader krijgt een relatie, maar durft niet aan zijn gevoel toe te geven. De jongste dochter voelt zich door iedereen afgewezen en is bang dat ze bij haar moeder moet wonen. Oma ten slotte wordt geconfronteerd met een geheim uit haar jeugd. Elke keuze blijkt gevolgen te hebben. Een modern, humoristisch verhaal dat met veel vaart verteld wordt en natuurlijk een happy-end heeft. Eerder verschenen 'Kapers op de kust', 'Geknipt voor Miranda', 'De boot gemist' en 'Millies flirt'.

Over Jill Mansell

Jill Mansell is een Brits schrijfster van chick literature. Haar boek Geluk in het spel bereikte in oktober 2004 nummer 1 van de Nederlandse boekenverkoop.

Biografie

Voordat Jill Mansell fulltime besloot te gaan schrijven werkte zij jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. Ze volgde een avondcursus in creatief schrijven en begon met de hand verhalen te schrijven, waarvan zij dacht dat het een goed boek zou worden. Drie van haar medecursisten en zijzelf zijn nu gepubliceerde schrijvers.

Ze woont in Bristol met haar man en kinderen.

Bibliografie

  • Fast Friends (nog niet vertaald) (1991)
  • Solo (Solo) (1992)
  • Top Hit (Kiss) (1993)
  • Kapers op de Kust (Sheer Mischief) (1994)
  • Open Huis (Open House) (1995)
  • Drie is te veel (2011) (Two's Company) (199…Lees verder op Wikipedia