Boek
Nederlands

Did I mention I love you?

Estelle Maskame (auteur), Sabine Mutsaers (vertaler)
+1
Did I mention I love you?
×
Did I mention I love you? Did I mention I love you?
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Eden (16, ik-figuur) brengt voor het eerst de zomervakantie bij haar vader en zijn nieuwe gezin in L.A. door. Ze voelt zich aangetrokken tot haar stiefbroer Tyler (17), maar die houdt iedereen op afstand. Vanaf ca. 15 jaar.
Titel
Did I mention I love you?
Auteur
Estelle Maskame
Vertaler
Sabine Mutsaers
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Did I mention I love you?
Uitgever
Amsterdam: Moon, © 2016
398 p.
ISBN
9789048834754 (paperback)

Besprekingen

Eden (16, ik-figuur) brengt de zomervakantie voor het eerst bij haar vader en zijn nieuwe gezin in L.A. door. Ze sluit vriendschap met leeftijdgenoten uit de buurt. De enige op wie ze geen peil kan trekken is haar knappe, maar botte en drugsverslaafde stiefbroer Tyler (17). Ondanks alles voelt Eden zich tot hem aangetrokken. Naarmate ze hem beter leert kennen, beseft ze dat er achter die façade een duister geheim schuilgaat. Als Tyler haar gevoelens beantwoordt, komen ze voor een dilemma te staan: mag je een relatie hebben met je stiefbroer/-zus? Eerste deel van een trilogie van een nog jonge Schotse schrijfster. Ze publiceerde aanvankelijk op WattPad, een onlineplatform dat al eerder een kweekvijver is gebleken voor nieuw schrijftalent (Anna Todd en haar vergelijkbare 'After'-serie). Hoewel de motivatie van de personages vaak wat zwak is en je je vraagtekens kunt zetten bij de weinig geëmancipeerde boodschap van dit verhaal (hulpeloos meisje valt voor destructieve jongen), zijn de op…Lees verder

Did I mention I love you?

Eden heeft al drie jaar niks van haar vader gehoord, maar dan krijgt ze de kans om de zomer bij hem in Californië door te brengen. Eerste twijfelt ze, vooral omwille van de manier waarop haar vader haar moeder en haarzelf in de steek liet. Maar de zomer in Californië doorbrengen, is wel een erg verleidelijk idee. Zeker omdat er wat tienerprobleempjes zijn met de vriendinnen op het thuisfront.

Al op dag één maakt Eden kennis mat haar twee lieve stiefbroertjes, met een tof meisje in de straat en tot slot ook met haar oudste stiefbroer Tyler. Die laatste blijkt een echte eikel te zijn. De manier waarop hij onbeschoft de buurtbarbecue verstoort, is verschrikkelijk. En toch trekken Eden en Tyler steeds vaker met elkaar op. Ze weten dat een relatie tussen hen niet kan, maar de liefde is moeilijk tegen te houden. Ze verzetten zich tegen hun gevoelens voor elkaar en proberen alles voor de buitenwereld verborgen te houden, al is dat geen gemakkelijke opgave!

Naast deze…Lees verder

Over Estelle Maskame

Estelle Maskame (18 juni 1997) is de Schotse schrijfster van de driedelige boekenserie Did I mention I love you, Did I mention I need you en Did I mention I miss you. deze serie is inmiddels in tien talen vertaald en uitgebracht. Ze begon met het schrijven van deze boeken op dertienjarige leeftijd.

Biografie

Maskame groeide op in het stadje Peterhead in Schotland waar ze in 2017 nog altijd woont. Op haar zeventiende kreeg ze een contract met het uitgeversbedrijf Black & White Publishing, dat haar verhalen die eerder op Wattpad verschenen, en daar meer dan 4 miljoen keer werden gelezen, als boek uitgaf.

Bibliografie

Uitgaven in het Engels :

  • Did I mention I love you? (2015)
  • Did I mention I need you? (2015)
  • Did I mention I miss you? (2016)
  • Just don't mention it (2018)
  • Did I mention it's 10 years later? (2019)
  • Lees verder op Wikipedia