Boeken, films en muziek

Ontdek onze ruime en recente collectie aan boeken en films voor jong en oud. We hebben meer dan 40.000 materialen in huis!

Boeken

Van peuterboeken tot dwarsliggers, van oefenboeken voor het rij-examen tot de recentste romans, de bibliotheek biedt voor ieder wat wils. Wij zijn trots op onze mooie collectie, en vullen wekelijks onze rekken aan met de nieuwste boeken. Voor de jeugd hebben we: babyboekjes, peuterboeken, kleuterboeken, Kamishibaiverhalen, tijdschriften, sprookjesboeken, poëzie, voorleesboeken, AVI-boeken, leesboeken voor lezers van 6 tot 13 jaar, Lekker Lezen-boeken, luisterboeken, strips, manga's, informatieve boeken, en anderstalige boeken voor -6 en voor +6. Voor Young Adults hebben we een zeer breed aanbod aan leesboeken, een mooie collectie Engelstalige boeken, en strips en manga's. Voor volwassenen hebben we niet alleen de beste romans en de interessantste informatieve boeken, maar ook poëziebundels, toneelboeken, essays, tijdschriften, luisterboeken, dwarsliggers, Engelstalige romans, Roemeense boeken, strips, en graphic novels. We hebben ook een collectie Groot Letter Boeken. Dit zijn boeken met grotere letters, voor mensen die moeite hebben met lezen. Deze staan in ons magazijn, vraag ernaar bij de bibmedewerkers!

Loop eens binnen om te grasduinen in onze collectie, of neus eens rond in onze online catalogus op de homepagina.

Boeken
Films

Films

Voor de jonge filmfanaten hebben we een fantastische selectie jeugdfilms die de verbeelding prikkelen en avonturen tot leven brengen. Van kleurrijke animatiefilms tot spannende avonturen, onze jeugdfilmcollectie is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Voor volwassen filmliefhebbers hebben we een diverse reeks films en series om aan elke smaak te voldoen. Van meeslepende drama's tot opwindende actiefilms en boeiende documentaires, onze collectie biedt een brede selectie voor iedereen.

Haal de popcorn tevoorschijn en maak je klaar voor een onvergetelijke filmavond!

Muziek

Laat de melodieën je meenemen op een betoverende reis vol avontuur en verbeelding. Onze uitgebreide collectie CD's voor kinderen is perfect voor jonge muziekliefhebbers van alle leeftijden. Van vrolijke deuntjes tot leerzame liedjes, we hebben voor elk wat wils!

Muziek