Opmerkelijke maandagen: Marc Didden over “ Een redelijk leven.”

Na meer dan een jaar stil te hebben gelegen omwille van onze verbouwingen en corona, nemen we dit najaar opnieuw een frisse start met onze lezingenreeks !

Op maandag 12 oktober om 19u30 hebben we Brusselaar Marc Didden uitgenodigd en dit in samenwerking met het GC De Rinck.

Het betreft een gesprek met BRUZZ- journaliste Margot Otten over zijn laatste boek “Een redelijk leven”. Leven en werk van Marc Didden passeren de revue, maar het wordt zeker niet zwaar op de hand!

 

De lezing zal volledig coronaproof zijn, inschrijven vooraf is daarom noodzakelijk. Er zal niemand toegelaten worden die niet is ingeschreven. De lezing begint ook stipt om 19u30. Laatkomers worden eveneens niet meer toegelaten.

Inschrijven kan via bibliotheek@anderlecht.brussels of telefonisch op het nummer 02/523.85.14. Gelieve bij je inschrijving steeds je telefoonnummer en e-mailadres te vermelden!

 

Opgelet! Omdat het een samenwerking betreft met De Rinck en de bib nog altijd gesloten is, gaat deze lezing door in de grote zaal van de Rinck!

Volgende coronamaatregelen zijn van toepassing:

- Uw contactgegevens worden genoteerd en 2 weken lang bijgehouden voor eventuele contacttracing.

- De voorstelling begint stipt om 19u30.

- Gelieve uw handen te ontsmetten bij het binnentreden van de zaal. Jassen houdt u bij zich.

- Het dragen van een mondmasker is verplicht.

- Onze medewerkers plaatsen jullie in de zaal per "contactbubbel" en zorgen voor een veilige afstand tussen uw contactbubbel en de andere toeschouwers. De plaatsen zijn niet genummerd.

- Ons team zorgt voor het schoonmaken en ontsmetten van de zaal de hele avond lang.