Opmerkelijke Maandag "Elke dag een wonder"

Lezing door David Steegen over zijn boek "Elk dag een wonder"

David Steegen was jarenlang persverantwoordelijke bij topclub RSC Anderlecht, en bekleedt daar sinds kort de functie van directeur Public Relations.

Hij schreef 'Elke dag een wonder', over het leven achter de schermen van paars-wit. 
 

Als bevlogen communicator is David Steegen de geknipte man om u wegwijs te maken in het communicatiebeleid van een topsportbedrijf. Zijn lezingen overgiet hij met spraakmakende voorbeelden en beklijvende anekdotes uit de dagdagelijkse realiteit, en verhalen waaruit zowel voetbalfans als niet-sportminnende bedrijfsleiders heel wat van kunnen opsteken. 

Hij spreekt met overgave over zijn favoriete sport, maar ook over zijn uitverkoren stad, Brussel, waar Nederlands- én Franstaligen een minderheid vormen, onveiligheid een zwaarwegend thema is. Met verve plaatst hij zijn eigen opvallende accenten bij verleden, heden en toekomst van de hoofdstad, en bij uitbreiding van België.

Deuren openen om 19u, de lezing begint om 19u30. Deze lezing is gratis, maar reserveren is wel verplicht. Dit kan aan de balie, telefonisch of via e-mail (bibliotheek@anderlecht.brussels).